مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 6،485
» آخرین کاربر: knigiGog
» موضوعات انجمن: 6
» ارسالهای انجمن: 6

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 8 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 2 کاربر عضو | 6 مهمان
knigiGog، VeolaNuck

آخرین موضوعات
ژل رویال
انجمن: مشتقات عسل و خواص آنها
آخرین‌ارسال: admin
01-02-2015، 10:46 AM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 5،448
عسل معجزه دارویی !!
انجمن: خواص کلی عسلها
آخرین‌ارسال: admin
01-02-2015، 10:44 AM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 5،881
کاهش وزن با عسل
انجمن: خواص درمانی عسل
آخرین‌ارسال: admin
01-02-2015، 10:43 AM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 40،380
خواص انواع عسل
انجمن: خواص کلی عسلها
آخرین‌ارسال: admin
01-02-2015، 10:40 AM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 2،004
20 معجزه عسل و دارچین
انجمن: خواص درمانی عسل
آخرین‌ارسال: admin
01-02-2015، 10:31 AM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 31،269
مسکن سرفه
انجمن: خواص درمانی عسل
آخرین‌ارسال: admin
01-02-2015، 10:22 AM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 10،345

 
  ژل رویال
ارسال‌شده توسط: admin - 01-02-2015، 10:46 AM - انجمن: مشتقات عسل و خواص آنها - بدون‌پاسخ

ژله رویال یک ماده غلیظ لیمویی یا کرم رنگ است که در آب حل شده و کمی کف تولید می‌کند. دارای خاصیت اسیدی است؛ PH آن سه و نیم الی چهار و نیم و وزن مخصوص آن حدود 1/1 است. از غدد سر زنبورهای کارگر ترشح می‌شود و تنها غذای اصلی ملکه زنبورهاست. بد نیست بدانید زنبور کارگر و زنبور ملکه از نظر تخم اولیه هیچ تفاوتی با هم ندارند، اما به دلیل آن که ملکه به طور دائم از ژله رویال تغذیه می‌کند، 4 تا 6 سال طول عمر داشته و قدرت باروری بسیار بالایی دارد. این در حالی است که زنبور کارگر تنها 5 تا 6 هفته زنده است و توانایی جفت‌گیری و تولید مثل ندارد. تحقیقات نشان داده است عمر طولانی، قدرت تخم‌ریزی فوق‌العاده و جثه زیبا و بزرگ ملکه به دلیل خواص مغذی ژله رویالی است که مصرف می‌کند. این ژل سرشار از املاح معدنی و ویتامین‌های گروه B، E و هورمون‌های جنسی است. به همین دلیل است که مصرف آن توسط انسان با تنظیم و تعدیل هورمون‌های جنسی موجب تحریک تمایلات و فعالیت جنسی و افزایش ضریب باروری می‌شود و گاماگلوبین آن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای درمان ضعف، لاغری و کم‌اشتهایی مفید و کاهنده موثر استرس و بی‌خوابی است.

محققان معتقدند که ژله رویال حاوی مواد پروتئینی است که در زیبایی و جوانی پوست بسیار موثر است و می‌تواند امراض عصبی را التیام بخشد.
قابل توجه آن که این ژله به دلیل آنزیم‌ها و هورمون‌های طبیعی، حساس به نور و اکسیژن هوا بوده و باید در جای خنک و تاریک نگهداری شود.
ژله رویال در بازارهای جهانی به شکل مخلوط با آب، عسل، گرده و سایر مکمل‌های غذایی عرضه می‌شود. ژله رویال به شکل کپسول و یا آمپول‌های خوراکی در بازارهای اروپایی و آمریکا متداول است، ولی در ایران فقط به شکل مخلوط با عسل و یا خالص عرضه می‌شود.
ژله رویال که به آن در فارسی شاهنگبین می‌گویند ماده ای است که به وسیله
یک جفت غده مغزی زنبوران کارگر پرستار معمولاً در سنین 2 تا 12 روزگی ترشح
شده و مورد استفاده ملکه در تمام طول عمر و نوزادان زنبور در مراحل اولیه رشد
قرار می گیرد


ژله رویال در کرم‌های صورت و ماسک‌های پوستی به عنوان ماده محرک و ضدچروک و پیری بسیار به کار می‌رود و توصیه می‌شود که دو دوره درمانی در سال، یکی در پاییز و دیگری در بهار هر یک به مدت 20 روز باشد. برای هر دوره یا به صورت خالص در بسته های 10 گرمی و یا مخلوط با عسل که در ظرف‌های 125 گرمی عسل مخلوط با ژله باید در این مدت مصرف شود. در مورد مخلوط با عسل بسته به نیاز بدن می‌توان مقدار ژله آن را تا 9 گرم افزایش داد.
متأسفانه مجامع و ارگان‌های دارویی کشورمان شناختی از این ماده ندارند و گرایش و حرکت عملی نیز در جهت شناخت و استفاده دارویی از این ماده تا کنون انجام نشده است؛ و به علت عدم هماهنگی بین زنبورداران و مراکز بهداشتی، تولید در سطح بسیار پایینی است و میزان تقاضا نیز به تبعیت از آن بسیار محدود شده است.
 
موارد استفاده از ژله رویال
یائسگی، ناتوانی جنسی، نازایی، خستگی مفرط، لک و چروک پوست، دیابت، تحریک سیستم دفاعی بدن، تعادل هورمونی، مبارزه با عفونت‌های ویروسی و باکتریایی، عدم فعالیت غدد درون ریز، انسداد شریان‌ها، کلسترول بالا، فشار خون، آسم، کنترل وزن، استخوان‌های ضعیف یا شکستگی، کمبود رشد، عفونت مثانه، تورم، کم خونی، مشکلات کبدی، سرطان، انواع آرتریت، کم حافظگی، سوءتغذیه، خستگی روحی، خستگی یا ضعف چشم‌ها، تقویت و نیروزایی زخم‌های داخلی و خارجی.
 
طریقه مصرف ژله رویال زنبور عسل
روش اول: مصرف ژله رویال به صورت خالص، که بهترین روش مصرف آن به این شکل از طریق زیر زبان قرار دادن مقدار کمی حدوداً 0,6 گرم است. یعنی مقدار معینی ژله رویال را در زیر زبان می‌گذارند و یا به صورت قطره قطره امولسیونی از آن روی زبان می‌ریزند که امکان جذب سریع از طریق خون فراهم می‌شود. در این شکل مصرف باید به وزن شخص توجه کرد. یک میلی گرم ژله رویال برای واحد وزن (کیلوگرم) در روز توصیه می‌شود، که در صورت بسته بندی به شکل کپسول نیز می‌توان آن را در روزهای مشخص و در نوع کپسول‌های خاص مصرف کرد.
روش دوم: مخلوط با عسل، در این روش 3 گرم ژله در 125 گرم عسل مخلوط می‌شود. این عسل حدوداً 18 ماه قابل نگهداری است، که هر روز صبح ناشتا یک قاشق مرباخوری از این مخلوط را زیر زبان قرار داده تا با بزاق مخلوط گردد. مصرف هر 125 گرم عسل و ژله باید حدوداً 10 روز طول بکشد.
[عکس: 832375814660215382911193164141282011699.jpg]
ژله رویال یا عسل سلطنتی
ژله رویال که به آن در فارسی شاهنگبین می‌گویند ماده ای است که به وسیله یک جفت غده مغزی زنبوران کارگر پرستار معمولاً در سنین 2 تا 12 روزگی ترشح شده و مورد استفاده ملکه در تمام طول عمر و نوزادان زنبور در مراحل اولیه رشد قرار می گیرد.
علت اختلاف بین خوراک ملکه با زنبورهای کارگر و خواص ژله رویال موضوع اساسی مطالعات دوبل وفر، پژوهشگر آلمانی است. وی در دنباله دیگر محققین آمریکایی با 13 سال پشتکار تمام به جستجو پرداخت و به این نتیجه رسید که سرّ زیبایی و نیرومندی ملکه و عمر دراز ملکه و اختلاف طول عمر آن با سایر زنبوران در این ماده حیات بخش (شاهنگبین) نهفته است.
حال درمی یابیم چرا دو زنبور که یکی از انگبین (عسل) و دیگری از شاه انگبین (ژله رویال) تغذیه می‌شوند تفاوت طول عمر دارند. ژله رویال از نظر کیفی اساساً از دو ماده دزوکسی ریبونوکلئیک اسید (DNA) و ویتامین B5(اسید پانتوتنیک) تشکیل شده است.
در سال 1964 Inoue and Inoue در مقاله‌ای که در این باره نوشته، بازار مصارف فروش این ماده را مورد بررسی قرار داد. در حدود سال 1962 میلادی ظاهراً زنبورداران نسبت به تولید و بازار فروش این ماده خیلی امیدوار بودند. بزرگ‌ترین مانع رواج ژله رویال، این بود که هیچ‌کس اعداد و ارقامی که ثابت کند این ماده اثر معالج دارد عرضه نکرده است. در ایتالیا ژله رویال به شکل‌های مختلف مخلوط با آب و الکل، ماده لیوفیلیزه، مخلوط یک درصد با عسل و به صورت آمپول عرضه می‌شود.
محققان معتقدند که ژله رویال حاوی مواد پروتئینی است که در زیبایی و جوانی
پوست بسیار موثر است و می‌تواند امراض عصبی را التیام بخشد


خواص شیمیایی ژله رویال
تجزیه شیمیایی ژله رویال نشان می‌دهد که این ماده دارای آب، پروتئین، چربی و مواد احیاکننده، خاکستر و مقداری مواد مشخص نشده می‌باشد. این ماده دارای انواع ویتامین‌های گروه B، قندها، استرول‌ها، تعدادی از اسیدهای چرب و آنتی بیوتیک است. شاهنگبین سرشار از هورمون‌های آمیزشی و ویتامین E است که فعالیت‌های آمیزشی را تحریک می‌کند.
طول عمر حشرات، موش‌ها، خوکچه های هندی و دیگر جانوران آزمایشگاهی که به جیره آن‌ها مقدار زیادی شاهنگبین افزوده شده است (مورو، اوسمان، جانسون ودیگران) به اندازه یک سوم زیاد شده است؛ تخم گذاری مرغان افزایش یافته است و مرغان پیر تخم گذاری را از سر گرفته‌اند. آزمایش‌های باکتری شناسی نشان داده‌اند که شاهنگبین نه تنها کاملاً بدون میکروب است، بلکه دارای خواص باکتری کش نیز هست. از آنجا که شاهنگبین یک ماده غذایی است، این منطقی به نظر می رسد که حاوی مواد آنتی بیوتیک نیز باشد.
 
خواص درمانی ژله به طور خلاصه:
1- میکروب کش و ضدعفونی کننده
2- تقویت کننده قوای جنسی (درمان سردمزاجی)
3- موثر در افزایش طول عمر
4- موثر در درمان بیماری‌های قلبی و عصبی
5- ترکیب آن با گرده و عسل جلوگیری کننده پیری زودرس است.
6- محرک عمومی، تنظیم کننده متابولیسم، تقویت کننده
7- ضد کم خونی، تنظیم کننده فشارخون، نیرو بخش و طراوت بخش.
8- پیشگیری از پیر شدن بافت‌های بدن، خستگی‌های شدید و یائسگی.

چاپ این بخش

  عسل معجزه دارویی !!
ارسال‌شده توسط: admin - 01-02-2015، 10:44 AM - انجمن: خواص کلی عسلها - بدون‌پاسخ

این ماده‌ی غذایی مقوی و خوشمزه حاوی خواص درمانی فوق‌العاده‌ای است.

در طب سنتی از عسل برای رفع حساسیت‌های فصلی و همچنین نابودی باکتری‌های التهاب زای لوله‌ی گوارش استفاده می‌کردند.
ما در این مطلب قصد داریم گوشه‌ای از خواص بی‌شمار عسل را بازگو کرده و علاوه بر یادآوری آن شما را تشویق کنیم بیشتر از این ماده‌ی غذایی مقوی استفاده کنید. با ما همراه باشید.
 
عسل: یک شیرین کننده‌ی طبیعی
عسل طبیعی‌ترین و سالم‌ترین شیرین کننده‌ی موجود است. حتماً شما افراد زیادی را دیده‌اید که چای یا شیر خود را به جای قند و شکر با عسل شیرین می‌کنند و یا در پخت و پز از آن استفاده می‌کنند؟ شما هم می‌توانید به جای قندهای تصفیه شده از عسل استفاده کنید. با این حال توصیه می‌کنیم در مصرف آن دچار افراط نشوید. هر ماده‌ی غذایی مفیدی اگر بیش از اندازه مصرف شود به نفع سلامت بدن نخواهد بود. خودتان را از خواص بی‌شمار این ماده‌ی مقوی و خوشمزه محروم نکنید اما حواستان باشد دچار زیاده‌روی نشوید.
 
عسل، سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کند
نتایج پژوهشی که درJournal of the Science of Food and Agriculture  به چاپ رسیده نشان می‌دهد عسل دارای خواصی است که مانع از رشد تومور در موش‌های آزمایشگاهی می‌شود.
خواص ضدباکتریایی و ضد قارچی عسل مانع از رشد و تکثیر باکتری‌ها می‌شود.
در گذشته‌ها در بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها روی سوختگی و زخم‌های باز عسل
می‌زدند تا جلوی عفونت و آلودگی‌ها را بگیرد. امتحانش مجانی است


آنتی‌اکسیدان‌های موجود در عسل می‌تواند از سیستم دفاعی بدن محافظت کرده و ناخوشی‌هایی مانند زکام و گریپ را از بین ببرد.
 
عسل، گلو درد را تسکین می‌دهد
البته الآن هوا خیلی گرم است و سرماخوردگی رواج نیست. اما اگر زیر کولر مانده‌اید و کمی احساس گلو درد می‌کنید به سراغ عسل بروید. چون این ماده‌ی غذایی ضد سرفه است.
زمان سرماخوردگی و ابتلا به گلودرد که معمولاً با سرفه همراه است عسل می‌تواند به خوبی گلوی شما را نرم کند. می‌توانید با عسل و کمی آب گرم قرقره کنید تا گلودردتان تسکین پیدا کند.
حواستان باشد که کودکان زیر یک سال نباید عسل بخورند. اما برای بچه های بزرگ‌تر عسل یک شربت ضدسرفه‌ی مناسب محسوب می‌شود.
[عکس: 223105204161734641123248520723099231793.jpg]
عسل: تجربه‌ی یک خواب راحت
عسل یک هیدرات کربن است و باعث ترشح انسولین می‌شود. این عملکرد به نوبه‌ی خود باعث تحریک «تریپتوفان» می‌شود. تریپتوفان ترکیبی است که شما را به خواب می‌سپارد.
اگر دچار بد خوابی یا بی خوابی هستید قبل از رفتن به رختخواب یک لیوان شیر گرم و عسل میل کنید. گرمای شیر باعث افزایش تأثیر تریپتوفان می‌شود.
 
اگر اهل ورزش هستید عسل را دریابید
بیشتر ورزشکاران برای کنترل کمبود گلوسیدها به نوشیدنی‌های ورزشی رو می‌آورند. این نوشیدنی‌ها به نوبه‌ی خود حاوی قندهای تصفیه شده‌اند که مضرات خود را دارند. برای اینکه انرژی خود را بازیابید یک قاشق عسل میل کنید. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد عسل یک هیدرات کربن بسیار موثر است که قبل از هر جلسه‌ی ورزشی به دردتان می‌خورد. به خاطر اینکه به راحتی هضم می‌شود و با یک ریتم منظم وارد متابولیسم بدن می‌شود.
 
عسل، جای بریدگی و سوختگی را درمان می‌کند
خواص ضدباکتریایی و ضد قارچی عسل مانع از رشد و تکثیر باکتری‌ها می‌شود. در گذشته‌ها در بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها روی سوختگی و زخم‌های باز عسل می‌زدند تا جلوی عفونت و آلودگی‌ها را بگیرد. امتحانش مجانی است.
نتایج پژوهشی که درJournal of the Science of Food and Agriculture به
چاپ رسیده نشان می‌دهد عسل دارای خواصی است که مانع از رشد تومور در موش‌های آزمایشگاهی می‌شود


خدای نکرده اگر دستتان برید یا دچار سوختگی سطحی شدید روی محل مورد نظر کمی عسل بمالید. البته پانسمان یادتان نرود. همیشه جای زخم را با دستمال تمیز ببندید.
 
عسل، پوست و مو را مرطوب می‌کند
عسل برای نرم و مرطوب کردن پوست و مو فوق‌العاده است. تنها کاری که باید بکنید این است که کمی وقت بگذارید و ماسک درست کنید. ساده‌ترین راهش این است که عسل را با روغن زیتون مخلوط و به عنوان ماسک پوست یا مو استفاده کنید. این ترکیب همچنین برای نرمی و لطافت لب‌ها نیز معجزه می‌کند.

چاپ این بخش

  کاهش وزن با عسل
ارسال‌شده توسط: admin - 01-02-2015، 10:43 AM - انجمن: خواص درمانی عسل - بدون‌پاسخ

متخصصان تغذیه می‌گویند: عسل طبیعی از جمله مغذی‌ترین محصولاتی است که سرشار از منیزیم، پتاسیم، کلسیم، آهن و برخی ویتامین‌ها مانند انواع ویتامین‌های گروه B است و به همین دلیل مصرف روزانه آن همیشه توصیه می‌شود.

 
در این بین، گروهی از افراد به دلیل ترس از بروز اضافه‌وزن سراغ عسل نمی‌روند اما این یک باور نادرست است چرا که پژوهش‌های اخیر متخصصان نروژی نشان می‌دهد عسل، مناسب‌ترین شیرینی برای افراد چاق و دارای اضافه‌وزن و حتی در حال رژیم است؛ البته به شرطی که بیشتر از یک قاشق غذاخوری در روز مصرف نشود.
 
از طرفی مصرف مداوم و به اندازه عسل طبیعی به از بین بردن چربی‌های بدن به ویژه چربی‌های اطراف قلب بسیار کمک می‌کند و به همین دلیل در پیشگیری از بروز سکته‌های قلبی نیز مۆثر است.
مصرف مداوم و به اندازه عسل طبیعی به از بین بردن چربی‌های بدن به ویژه چربی‌های اطراف قلب بسیار کمک می‌کند و به همین دلیل در پیشگیری از بروز سکته‌های قلبی نیز مۆثر است

علاوه بر این، عسل به دلیل کالری بسیار کمی که دارد، از جمله موادغذایی شیرین محسوب می‌شود که مصرف روزانه آن برای افراد چاق مشکل‌ساز نیست؛ حتی درمانگران طب سنتی هندوستان به افراد مبتلا به اضافه وزن توصیه می‌کنند، برای کاهش وزن هفته‌ای 3 تا 4 بار، شربت عسل و دارچین بخورند.
 
برای تهیه این شربت کافی است، یک فنجان آب‌جوش را با 2 قاشق چای‌خوری عسل و یک قاشق چای‌خوری دارچین ترکیب کرده، پیش از مصرف صبحانه میل کنند.

چاپ این بخش

  خواص انواع عسل
ارسال‌شده توسط: admin - 01-02-2015، 10:40 AM - انجمن: خواص کلی عسلها - بدون‌پاسخ

عسل ماده شیرین و غلیظی است که توسط زنبوران عسل از شهد گل‌ها جمع‌آوری شده و تغییر شکل می‌یابد و سپس در داخل سلول‌های مومی کندو ذخیره می‌شود. این عسل کاملاً طبیعی و سرشار از مواد غذایی و حیات‌بخش بوده و می‌تواند تمام نیازهای غذایی را برطرف کند، زیرا زنبور تمام املاح و ویتامین‌های موجود در گل را به شکل عسل می‌پروراند و آن را قابل جذب در خون می‌سازد.

ترکیبات یک عسل معمولی بدین صورت است:
فروکتوز 2/38 درصد، گلوکز 31 درصد، آب 1/17 درصد، مالتوز 2/7 درصد، ساکاروز 1/5 درصد، املاح معدنی و ویتامین. pH عسل حدود 3/7 - 4/5 متغیر است، بنابراین با وجودی که عسل گاهاً یک ماده اسیدی است، ولی به علت شیرینی خاص حالت اسیدی آن محسوس نیست.
 
انواع عسل بر اساس نوع گل
عسل بر حسب این که متعلق به کدام گل باشد، به دلیل ترکیبات درونی آن گل متفاوت است. نتیجه خاصیت درمانی آن نیز تفاوت خواهد داشت و به طور کلی به سه دسته تقسیم می‌گردد:
 
1. عسل مخلوط
اغلب عسل‌های تجاری از این دسته‌اند که برای داشتن کیفیت باثبات، انواع مختلف عسل‌های حاصل از گل‌های مختلف را با هم مخلوط می‌کنند تا به رنگ، طعم، دانسیته و سایر خصوصیات مطلوب و یکنواخت برسند.
 
2. عسل جنگلی
این نوع عسل از چند نوع گیاه وحشی که هر ساله در مناطق خاصی می‌رویند به دست می‌آید و به دلایل آب و هوایی، مزه و طعم آن ممکن است از سالی به سال دیگر متفاوت باشد. از این دسته می‌توان عسل تیره رنگ جنگلی را در آلمان نام برد که طرفداران خاص خود را دارد. عسل‌های تولیدشده از جنگل و کوه‌های اروپایی مرکزی بیشتر از درختان کاج (PINUSSPP) و عسل‌های حاصل از MANUKA در نیوزلند از گیاه LEPTESPERMUM SCOPARIUM  دارای خاصیت بسیار قوی ضد میکروبی است.
 
3. عسل تک گل
این نوع عسل حاصل زنبورهایی است که در منطقه مشخصی نگهداری شده‌اند و تغذیه‌شان از گرده‌های یک نوع گل می‌باشد و اغلب دارای طعم و رنگ مخصوص به خود می‌باشند، به عنوان مثال در آفریقای شمالی (مصر) زنبورها در مناطق خاصی اطراف باغات مرکبات زندگی می‌کنند و تنها از شکوفه‌های مرکبات عسل می‌سازند. به دلیل تنوع زیاد گل‌هایی که زنبور از آن‌ها عسل تهیه می‌کند، در اینجا تنها به خواص درمانی برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.
عسل بر حسب این که متعلق به کدام گل باشد، به دلیل ترکیبات درونی آن گل متفاوت است. نتیجه خاصیت درمانی آن نیز تفاوت خواهد داشت

 
خواص درمانی انواع عسل
عسل بهار نارنج
خواص دارویی: مقوی قلب، ضد بی‌خوابی، تقویت اعصاب و آرام‌بخش.
 
عسل آویشن
خواص دارویی: رفع عفونت‌های عمومی، تقویت بینایی، ضد صرع و تشنج، درمان تنگی تنفس و معالج دردهای مفاصل.
 
عسل ریحان
خواص دارویی: ضد میگرن، تقویت عمومی بدن و تقویت اعصاب و ضد کم خوابی.
 
عسل اقاقیا
خواص دارویی: مفید برای ناراحتی‌های صفرا، ملین و خواب‌آور و مفید برای کم‌خونی و ضعف سیستم ایمنی. 
 
عسل جعفری
خواص دارویی: تقویت مغز و حافظه، کاهش نفخ و مفید برای گرفتگی عروق و ناراحتی‌های روده.
 
عسل آفتابگردان
خواص دارویی: مدر و نرم کننده سینه، مفید برای ناراحتی‌های ریه و حنجره و مسکن سرفه و سرماخوردگی.
 
عسل گشنیز
خواص دارویی: درمان سرفه‌های تحریکی، دردهای عضلانی، مفید برای آفت دهان، تقویت لثه و مفید برای زکام و اسپاسم ماهیچه‌ای.
 
عسل شوید
خواص دارویی: مقوی معده، ازدیاد شیر مادران، آرام‌بخش و حاوی اسیدهای معدنی.
 
عسل سیاه دانه
خواص دارویی: ضد دردهای مفاصل، ضد سرفه، تصفیه کننده خون، ضد دردهای قاعدگی و ضد سنگ کلیه و مثانه.
 
 عسل اکالیپتوس
خواص دارویی: ضدمالاریا، ضد آنفلوانزا، ضدسرماخوردگی و ضدبرونشیت.
عسل ماده شیرین و غلیظی است که توسط زنبوران عسل از شهد گل‌ها جمع‌آوری شده و تغییر شکل می‌یابد و سپس در داخل سلول‌های مومی کندو ذخیره می‌شود

عسل یونجه
خواص دارویی: ملین و خون ساز، ازدیاد شیر مادران، ضد سرفه و تقویت اعصاب.
 
عسل مریم گلی
خواص دارویی: ضد عفونت بدن، مقوی معده، نافع برای سرفه و ضد عفونی کننده دستگاه گوارش.
 
عسل مرکبات
خواص دارویی: ضد تهوع و سم، نرم کننده سینه، مفید برای سرماخوردگی، کاهش ورم‌های بدن، ضد عفونی کننده، تصفیه خون، اشتها آور، کاهش کلسترول و ضد باکتری و قارچ.
 
عسل بابونه 
خواص دارویی: کاهش تب، میگرن، سردرد، آرتروز، کاهش حساسیت، ضد درد، کاهش فشار خون، دردهای استخوانی، تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت مغز و حافظه.
 
عسل کنار
خواص دارویی: ضد کم‌خونی، تقویت قوای جنسی و تقویت اعصاب.
 
عسل جعفری
خواص دارویی: خلط‌آور، ملین، دفع کننده سنگ کلیه و ضد عفونت بدن. 

چاپ این بخش

  20 معجزه عسل و دارچین
ارسال‌شده توسط: admin - 01-02-2015، 10:31 AM - انجمن: خواص درمانی عسل - بدون‌پاسخ

[عکس: 37030.jpg]
١ . درمان بیماری قلبی :
مخلوطی از عسل و پودر دارچین را تهیه کنید و به جای مربا روی نان قرار دهید و به طور منظم در وعده صبحانه صرف کنید.این روش در کاهش کلسترول،جلوگیری از بروز حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت ضربان قلب موثر است.بیماران مبتلا به حمله قلبی نیز با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی درامان خواهند بود.بررسی روی سالمندان در آمریکا و کانادا نشان داده است،با بالا رفتن سن شاهرگ های حیاتی و سیاهرگ ها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست می دهد.عسل و دارچین به شاهرگ ها و سیاهرگ ها قدرتی تازه میبخشد.

٢ . از بین بردن اثر خارش نیش های حشرات :
مخلوطی از یک سهم عسل، ٢ سهم آب ولرم و یک قاشق چای خوری پودر دارچین را روی قسمتی از بدن که احساس خارش می کنید،قرار دهید خارش و درد در عرض یک یا ٢ دقیقه فروکش خواهد کرد.

٣ . درمان التهاب مفصل(آرتریت):
روزانه،یک وعده صبح و یک وعده شب،مخلوطی از یک فنجان آب گرم، ٢ قاشق چای خوری عسل و یک قاشق چای خوری پودر دارچین مصرف شود.این مخلوط معجزه گر در صورت مصرف به طور منظم آرتریت های مزمن را نیز درمان می کند.بررسی های اخیر روی ٢٠٠ بیماری که قبل از صرف صبحانه از این مخلوط استفاده کردند نشان داد، ٧٣ نفر از آنان در عرض یک هفته کاملا از درد رهایی پیدا کردند و پس از یک ماه بیشتر افرادی که قادر به راه رفتن یا حرکت نبودند،بدون احساس هیچ دردی توانایی راه رفتن و تحرک خود را به دست آوردند.

٤ . جلوگیری از ریزش مو:
قبل از دوش گرفتن مخلوطی از مقداری روغن زیتون داغ،یک قاشق چای خوری عسل و یک قاشق پودر دارچین را به مدت ٥ تا ١٥ دقیقه روی سر قرار دهید و سپس آن را بشویید.

٥ . از بین بردن عفونت مثانه:
٢ قاشق غذاخوری عسل به همراه یک قاشق چای خوری پودر دارچین را با مقداری آب ولرم حل کنید و آن را بنوشید.این روش باعث می شود که میکروب های مثانه از بین برود.

٦ . درمان درد دندان:
مخلوطی از یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ٥ قاشق چای خوری عسل تهیه کنید و روی دندان خراب بمالید.این عمل را ٣ بار در روز تکرار کنید تا درد تسکین یابد.

٧ . کاهش کلسترول:
٢ قاشق غذاخوری عسل را با ٣ قاشق چای خوری پودر دارچین در یک لیوان چای حل کنید و بنوشید.این کار میزان کلسترول خون را طی ٢ ساعت به ١٠ درصد کاهش می دهد.

٨ . درمان سرماخوردگی:
به مدت ٣ روز از مخلوط یک قاشق غذاخوری عسل با یک چهارم قاشق چای خوری پودر دارچین استفاده کنید.این روش برای درمان سرفه مزمن و سرماخوردگی و سینوزیت به کار می رود.

٩ . درمان ناباروری:
برای برطرف کردن این مشکل،به مردان توصیه می شود ٢ قاشق غذاخوری عسل را قبل از خواب میل کنند.در کشورهای چین،ژاپن و خاوردور که با مشکل ناباروری مواجه اند،در طول روز مخلوطی از مقداری پودر دارچین و یک دوم قاشق چای خوری عسل را به طور مرتب روی لثه و داخل دهان خود قرار می دهند تا مخلوط حاصل از طریق بزاق وارد بدن شود.زوجی که مدت ١٤ سال بچه دار نمی شدند با شروع مصرف عسل و دارچین پس از مدت کوتاهی صاحب دوقلو شدند. 

١٠ . درد معده:
مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده،زخم معده را نیز درمان می کند.

١١ . تقویت سیستم ایمنی:
استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از حمله باکتری و ویروس محافظت می کند.دانشمندان دریافتند که عسل دارای مقدار زیادی ویتامین و آهن است.مصرف مداوم عسل گلبول های سفید خون را تقویت می کند تا بتواند با باکتری ها و بیماری های ویروسی مقابله کند.

١٢ . برطرف کردن سوء هاضمه:
قبل از هر وعده غذا،پودر دارچین را روی ٢ قاشق غذاخوری عسل بریزید و میل کنید تا از ترشح اضافی اسید معده رهایی پیدا کنید زیرا این مخلوط غذاهای سنگین را به راحتی هضم میکند.

١٣ . جلوگیری از آنفلوآنزا:
دانشمندی در اسپانیا ثابت کرده که مخلوط عسل و دارچین دارای مواد مفید طبیعی است که از میکروب های آنفلوآنزا و سرماخوردگی جلوگیری به عمل می آورد .

١٤ . افزایش طول عمر:
مصرف دائم و مرتب عسل و پودر دارچین مانع پیری زودرس می شود.مخلوطی از ٤ قاشق چای خوری عسل،یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ٣ فنجان آب گرم را با هم بجوشانید.سپس مخلوط به دست آمده را ٣ الی ٤ بار در روز به مقدار یک چهارم فنجان میل کنید.این مخلوط علاوه بر طراوت بخشیدن و نرم نگه داشتن پوست از پیری زودرس نیز جلوگیری می کند.

١٥ .برطرف کردن جوش صورت:
قبل از خواب مخلوط ٣ قاشق غذاخوری عسل و ١ قاشق چای خوری دارچین را روی جوش ها قرار دهید و روز بعد با آب ولرم بشویید.تکرار روزانه این کار به مدت ٢ هفته،جوش ها را از بین می برد.

١٦ . درمان عفونت های پوستی:
قرار دادن مخلوطی به مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین روی قسمت های مختلف پوست، عفونت های پوستی و اگزما را نیز درمان می کند.

١٧ . درمان سرطان:
تحقیقات جدید انجام گرفته در ژاپن و استرالیا نشان داده،سرطان های پیشرفته معده و استخوان به طور موفقیت آمیزی درمان شده است.بیماران مبتلا به این سرطان ها ٣ بار در روز و به مدت ٣ ماه یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چای خوری دارچین را مخلوط و مصرف می کنند.

١٨ . از بین بردن خستگی مفرط:
مصرف نصف قاشق غذاخوری عسل و مقداری پودر دارچین در یک لیوان آب اول صبح و بعد از ظهر که بدن با افت نشاط روبه رو است طی یک هفته نیروی حیاتی بدن را افزایش می دهد.

١٩ . از بین بردن بوی بد دهان:
شما می توانید پس از بیدار شدن از خواب با محلولی از یک قاشق چای خوری عسل،مقداری پودر دارچین و آب گرم غرغره کنید تا در طول روز مشکل بوی بد دهان را نداشته باشید.

٢٠ . مشکل شنوایی:
مصرف روزانه مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین در صبح و شب مشکل شنوایی را برطرف می کند.
شایان ذکر است،عسل مورد مصرف باید خام و پاستوریزه نشده باشد.زیرا که آنزیم های لازم به هنگام عمل پاستوریزه به علت حرارت دیدن از بین می رود.

چاپ این بخش

Heart مسکن سرفه
ارسال‌شده توسط: admin - 01-02-2015، 10:22 AM - انجمن: خواص درمانی عسل - بدون‌پاسخ

[عکس: 32948420063192181911977811741182159675.gif]


  یه دونه شلغم رو بردارید و سر و تهش رو بزنید. از سرش به اندازه یه کلاه بردارید و توش رو با قاشق چایخوری خالی کنید. مواظب باشید تهش سوراخ نشه. یه جوری خالیش کنید که یه لایه نازک تهش بمونه. بعد، حدود یه قاشق غذاخوری توش عسل بریزید. سرش رو خالی بذارید. سپس شغلم حاوی عسل رو توی یه استکان طوری قرار بدید که به ته استکان نرسه. یعنی به بدنه استکان گیر کنه.  چند ساعت صبر کنید. ( مثلاً یه شب تا صبح) ملاحظه می کنید که اولا حجم عسل زیاد شده ( به خاطر آب انداختن شلغم ) و نکته مهم اینکه ته استکان، یه مایعی جمع شده از ترکیب آب شلغم و عسل. همون یه قاشق جمع شده ته استکان، خیلی برای سرفه ها مفیده . همون یه قاشق رو نوش جان کنید. 

چاپ این بخش